Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g89g497kcal5.8g50.5g3.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g80kcal0.4g0.6g8.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g111g133kcal3.7g4.1g11.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g67g23kcal0.7g2.7g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1482kcal21.2g120.2g47g5g
Valittu annoskoko313g741kcal10.6g60.1g23.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g370kcal5.3g30.1g11.8g1.3g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418