Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.6g14kcal0.5g2.8g0.3g1.3g
Kananmuna, omega, 1 kpl8.5g11kcal1.1g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g482kcal14.3g98.3g1.7g4.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g278kcal0g0g30.9g0g
Hiiva 7.7g5.7kcal1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1795kcal33.8g254.8g67.2g13.4g
Valittu annoskoko312g897kcal16.9g127.4g33.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna156g449kcal8.5g63.7g16.8g3.4g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693