Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g157g467kcal4.7g7.5g6.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g118g365kcal11.4g72.8g2.5g7.1g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1904kcal36.8g179.6g35.2g14.2g
Valittu annoskoko312g952kcal18.4g89.8g17.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna156g476kcal9.2g44.9g8.8g3.6g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975