Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g54g194kcal4.3g42.7g0.3g0.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.5g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell68g73kcal16.2g0g0.3g0g
Pesto rosso10g29kcal0.4g0.5g2.8g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g8.1g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset68g17kcal0.8g2.7g0.3g2g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g6.1g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g692kcal44.2g97.4g12g5.8g
Valittu annoskoko313g346kcal22.1g48.7g6g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g173kcal11.1g24.4g3g1.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823