Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha137g227kcal26g0g13.7g0g
Tomaattimurska 137g40kcal0.8g7.2g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 6.8g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g92kcal0g0g10.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g766kcal55.8g23g48.6g6.2g
Valittu annoskoko312g383kcal27.9g11.5g24.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal14g5.8g12.2g1.6g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385853