Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g172g103kcal2.6g22.3g0.2g1.5g
Nakki, keskiarvo 71g166kcal8.1g0.8g14.7g0g
Kananmuna, paistettu 39g79kcal5g0.1g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g96kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g899kcal31.8g48.2g64.4g3.6g
Valittu annoskoko313g450kcal15.9g24.1g32.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal8g12.1g16.1g0.9g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094