Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g69g117kcal13.7g0g6.9g0g
Peruna, uusi 51g40kcal0.9g8.2g0.1g0.5g
Sipuli kuivattu 2g5.3kcal0.2g0.7g0g0.7g
Keittojuurekset, apetit39g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 147g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.2g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.5g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g365kcal30.8g23.4g15.4g4.4g
Valittu annoskoko313g182kcal15.4g11.7g7.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal7.7g5.9g3.9g1.1g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125