Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali169g36kcal2g5.7g0.3g3.5g
Hirvenjauheliha oma saalis91g102kcal20g0g2.7g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g30g83kcal5.3g0.1g6.8g0g
Sipuli, paistettu 21g21kcal0.3g1g1.7g0.4g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g514kcal55.2g13.6g26.4g7.8g
Valittu annoskoko313g257kcal27.6g6.8g13.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal13.8g3.4g6.6g2g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508