Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 107g19kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha86g142kcal16.3g0g8.6g0g
Sipuli 24g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Ketsuppi, Heinz12g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g512kcal35.8g19.2g31.2g5.2g
Valittu annoskoko313g256kcal17.9g9.6g15.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal9g4.8g7.8g1.3g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640