Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto103g196kcal8.1g3.5g16.5g0g
Katkarapu, rainbow129g129kcal29.7g0g1.2g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g78g81kcal2.7g15.7g0.8g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g814kcal81g38.4g37g3g
Valittu annoskoko313g407kcal40.5g19.2g18.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g203kcal20.3g9.6g9.3g0.8g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265