Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha138g229kcal26.2g0g13.8g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)39g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g15g47kcal1.3g7.7g0.9g1.3g
Omena, ulkomainen, kuorittu 39g18kcal0.1g3.7g0g0.7g
Sipuli 30g8.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g21g18kcal3.1g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g30g83kcal5.6g0g6.8g0.3g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g867kcal76g31.6g47.2g5.6g
Valittu annoskoko313g434kcal38g15.8g23.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal19g7.9g11.8g1.4g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5.1g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706