Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 20g69kcal2.3g13.8g0.3g0.7g
Grahamjauho 16g51kcal1.6g9.4g0.3g1.5g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g56g343kcal10.5g3g30.4g7.6g
Banaani, kuorittu 105g92kcal1.1g19.3g0.4g1.9g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Ruokasooda 1.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g28g105kcal0g27.3g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2023kcal39.6g196.8g114.8g23.4g
Valittu annoskoko313g1011kcal19.8g98.4g57.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna156g506kcal9.9g49.2g28.7g5.9g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.5g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844