Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Parsakaali brokkoli 73g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka54g6kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Kiinankaali 53g11kcal0.8g1.2g0.2g0.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g5.8g10kcal0.1g2.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g148kcal11g19.6g1.2g9.6g
Valittu annoskoko313g74kcal5.5g9.8g0.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g37kcal2.8g4.9g0.3g2.4g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703