Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 222g319kcal35.5g0g19.7g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g16g45kcal0.4g8.4g1.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton74g118kcal5.9g3g9.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g964kcal83.6g22.8g60.8g0g
Valittu annoskoko313g482kcal41.8g11.4g30.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g241kcal20.9g5.7g15.2g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484