Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 132g38kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 9g35kcal1g7.1g0.1g0.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g576kcal12.4g55.4g31.6g6.4g
Valittu annoskoko313g288kcal6.2g27.7g15.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g144kcal3.1g13.9g7.9g1.6g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035