Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g112g391kcal14.5g77.1g2.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen80g26kcal2.6g3.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 30g56kcal8g0g2.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]30g35kcal3.5g0.6g2.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g16g62kcal5.3g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g4.8g35kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Polar-juusto 15%16g42kcal5g0g2.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g7.2g10kcal0.1g2.3g0g0g
Sinappi 5.1g6.7kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1365kcal79.6g176.8g37.4g0.8g
Valittu annoskoko313g683kcal39.8g88.4g18.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g341kcal19.9g44.2g9.4g0.2g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547