Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 11g26kcal1.5g1.7g0.5g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1097kcal32.8g218.6g4.6g18.6g
Valittu annoskoko312g549kcal16.4g109.3g2.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna156g274kcal8.2g54.7g1.2g4.7g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248