Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g237g415kcal45.1g0g26.1g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lanttu 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g876kcal91.6g7.2g52.6g3g
Valittu annoskoko313g438kcal45.8g3.6g26.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g219kcal22.9g1.8g13.2g0.8g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718