Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha52g87kcal9.9g0g5.2g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g52g22kcal0.8g4.5g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.6g6.5kcal0.3g0g0.6g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g33g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g353kcal29.4g14.8g19.4g2.8g
Valittu annoskoko312g176kcal14.7g7.4g9.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal7.4g3.7g4.9g0.7g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757