Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 91g116kcal19.5g0g4.1g0g
Sipuli kuivattu 3.5g9kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Fenkoli, annos 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g35g10kcal0.4g1.7g0.1g1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g87g35kcal1.8g5.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow12g44kcal0.8g1.1g4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g431kcal46g20.6g17.4g5.8g
Valittu annoskoko313g216kcal23g10.3g8.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g108kcal11.5g5.2g4.4g1.5g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521