Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Broilerisuikaleet60g74kcal12.9g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Makaroni, pasta 40g132kcal4.1g26.7g0.4g1.3g
Paprika keltainen 13g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g27g32kcal0.9g1.3g2.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g582kcal37.6g62.6g19g4.8g
Valittu annoskoko313g291kcal18.8g31.3g9.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal9.4g15.7g4.8g1.2g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358