Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g13g8.1kcal1.7g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g593kcal17.6g120.9g2.1g6g
Oliiviöljy 7.4g66kcal0g0g7.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1333kcal38.6g242g19.2g12g
Valittu annoskoko313g667kcal19.3g121g9.6g6g
Annoskoko puolitettuna156g333kcal9.7g60.5g4.8g3g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414