Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 46g249kcal0.4g0.3g27.8g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.7g0.2g0.6g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g52g182kcal7.3g29.1g3.6g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mustikka pirkka 200 g74g25kcal0.7g4.7g0.7g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g74g63kcal2.3g3.4g4.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1437kcal30g154.4g77.6g1.2g
Valittu annoskoko312g719kcal15g77.2g38.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g359kcal7.5g38.6g19.4g0.3g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618