Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 201g144kcal3.7g29g0.4g2.2g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)30g54kcal5.7g0g3.3g0g
Aurajuusto12g40kcal2.3g0g3.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%7g20kcal2.1g0.1g1.2g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 11g40kcal3.1g0g3.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%50g43kcal0.5g2.3g3.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g692kcal34.8g62.8g31g4.4g
Valittu annoskoko313g346kcal17.4g31.4g15.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g173kcal8.7g15.7g7.8g1.1g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089