Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 273g348kcal58.9g0g12.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Curryjauhe (-), annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g8g28kcal0.8g6.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g781kcal120.2g16.8g25.6g1.8g
Valittu annoskoko312g391kcal60.1g8.4g12.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal30.1g4.2g6.4g0.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286