Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Palsternakka 36g23kcal0.2g4.2g0.1g1.6g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Juuriselleri 18g5.6kcal0.2g0.8g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl36g11kcal1.6g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)53g125kcal6g0.3g10.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g36g100kcal6.8g0g7.8g0g
Persilja 11g2.9kcal0.1g0.1g0g0.9g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g658kcal33.2g37g38g11g
Valittu annoskoko313g329kcal16.6g18.5g19g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal8.3g9.3g9.5g2.8g
Arvot/100g100g105kcal5.3g5.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566