Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Poronliha, paistettu 53g106kcal13.2g0g6g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g59g24kcal0.6g4.8g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.3g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g280kcal28g12.2g13g1g
Valittu annoskoko313g140kcal14g6.1g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal7g3.1g3.3g0.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305