Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali98g21kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 27g88kcal0.5g0.8g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g94g253kcal15.9g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g866kcal43.4g11g71.2g4.8g
Valittu annoskoko313g433kcal21.7g5.5g35.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal10.9g2.8g17.8g1.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459