Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 48g66kcal6g0.1g4.7g0g
Sokeri 62g250kcal0g61.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g6.5g25kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g362kcal10.8g73.9g1.3g3.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 26g230kcal0g0g26g0g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1910kcal34.4g290.8g64.2g10.8g
Valittu annoskoko312g955kcal17.2g145.4g32.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g478kcal8.6g72.7g16.1g2.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671