Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 107g163kcal20.6g0g8.9g0g
Paprika keltainen 64g19kcal0.6g3.3g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)43g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen4.3g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 21g4.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g49g42kcal2.4g7.8g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g516kcal50.2g32.2g19g12g
Valittu annoskoko313g258kcal25.1g16.1g9.5g6g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal12.6g8.1g4.8g3g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754