Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 45g145kcal12.1g0g10.9g0g
Vesi170g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g85g43kcal1.2g9.3g0.2g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.5g24kcal1.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g444kcal30.4g19.2g27.8g2.2g
Valittu annoskoko313g222kcal15.2g9.6g13.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g111kcal7.6g4.8g7g0.6g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901