Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras23g81kcal3.1g15.1g0.7g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha115g191kcal21.9g0g11.5g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g96g24kcal3.2g2.8g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g742kcal66.6g39.8g34.8g4.8g
Valittu annoskoko313g371kcal33.3g19.9g17.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g186kcal16.7g10g8.7g1.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042