Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Parsakaali brokkoli 12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Purjosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 12g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 3.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g11g38kcal0.4g8.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g113kcal3.6g22.4g0.2g2.8g
Valittu annoskoko313g57kcal1.8g11.2g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g28kcal0.9g5.6g0.1g0.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.6g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258