Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 64g49kcal1.2g10g0.1g0.6g
Seiti pakaste 37g29kcal6.5g0g0.3g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g3.5g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g17g6.6kcal0.1g1g0g0.5g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g19g8.5kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g220kcal17.4g26.4g3.8g2.8g
Valittu annoskoko313g110kcal8.7g13.2g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g55kcal4.4g6.6g1g0.7g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405442