JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta149g224kcal29.8g0g11.9g0.1g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pekoni rasvainen 3.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Olut, alkoholiton Nikolai33g4.9kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.9g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja 2g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g543kcal63.2g13.4g26.4g2.4g
Valittu annoskoko313g272kcal31.6g6.7g13.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal15.8g3.4g6.6g0.6g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.1g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616