Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g49g357kcal0.5g0.5g39.1g0g
Fariinisokeri29g119kcal0g29.3g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g15g59kcal0g14.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g67kcal5.9g0.2g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g218kcal6.5g44.5g0.8g2.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g65kcal4.6g8.8g4.1g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Taloussuklaa, Fazer39g202kcal1.5g21.9g11.7g2.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g39g190kcal2.3g26.6g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2588kcal42.8g301.2g137.4g13g
Valittu annoskoko313g1294kcal21.4g150.6g68.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g647kcal10.7g75.3g34.4g3.3g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005