Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.1g0.6g19.8g0g
Tonnikala vedessä 35g37kcal7.9g0g0.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)14g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)35g116kcal9.5g0g8.4g0g
Tomaatti, tuore35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g883kcal83.8g6g57.8g1.4g
Valittu annoskoko312g442kcal41.9g3g28.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g221kcal21g1.5g14.5g0.4g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388