Lihakeitto, hirvipaistista

Kymmenelle ruokailijalle
Paista hirvipaisti (n. 700-800 g) uunissa kypsäksi 175 asteessa, paistopussissa, suolaa pinnassa, pippuria ja sipulia samassa pussissa.

Paloittele paisti jäähtyneenä.

Keitä 2 l vettä.

Lisää kasvisliemikuutio, kymmenisen mustapippuria, kaksi pientä sipulia kuorittuna (yht.

n. 70 g), paloiteltu liha (n. 500 g), perunat (n. 900 g) ja porkkanat (n. 200 g) ja 2 laakerinlehteä.

Keitä, kunnes peruna- ja porkkanapalat ovat kypsiä.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha, paisti, 100g42g48kcal9g0g1.3g0g
Peruna (vanha, kuorittu)76g63kcal1.4g13.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi170g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.9g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g239kcal21.4g29.4g3.2g2.6g
Valittu annoskoko312g119kcal10.7g14.7g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal5.4g7.4g0.8g0.7g
Arvot/100g100g38kcal3.4g4.7g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=40934