Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g103g67kcal3.4g4.6g4g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g154g535kcal5.4g124.5g1.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1364kcal31.6g258.6g22.6g9.2g
Valittu annoskoko313g682kcal15.8g129.3g11.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g341kcal7.9g64.7g5.7g2.3g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483