Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g87g313kcal11.3g60.8g1.8g3.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 43g158kcal12.1g0g12.3g0g
Oliiviöljy 12g102kcal0g0g11.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot41g118kcal5.7g0.4g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen72g24kcal2.4g3.5g0g0g
Basilika, tuore 17g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1538kcal72.6g131.8g78.8g7.2g
Valittu annoskoko313g769kcal36.3g65.9g39.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g385kcal18.2g33g19.7g1.8g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648