Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)121g168kcal13.4g0.5g12.6g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g136kcal0g0g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.9g0.4g1.1g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3g12kcal0g3g0g0g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Mansikka 34g16kcal0.2g2.9g0.1g0.7g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1281kcal34.8g152g56.6g5g
Valittu annoskoko313g641kcal17.4g76g28.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g320kcal8.7g38g14.2g1.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692