Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha82g137kcal15.6g0g8.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g66g17kcal0.9g2.8g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g49g167kcal6.2g33.2g1g3g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Persilja10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.8g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta8.2g38kcal3.3g0g2.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g17g4.1kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g901kcal62.6g76g36.8g9g
Valittu annoskoko313g450kcal31.3g38g18.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal15.7g19g9.2g2.3g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411401