Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 108g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 180g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g170kcal11.4g11.6g6.8g6.2g
Valittu annoskoko312g85kcal5.7g5.8g3.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g43kcal2.9g2.9g1.7g1.6g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266