Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 61g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.6g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g88g31kcal0.9g5.7g0.4g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g53g125kcal6.5g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g7g23kcal0.8g4.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g408kcal18g28.2g21.4g3g
Valittu annoskoko313g204kcal9g14.1g10.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal4.5g7.1g5.4g0.8g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876