Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 36g50kcal1g8.8g0.8g1.3g
Fenkoli, annos 100g36g11kcal0.5g2.6g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 4g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g18g22kcal0.6g0.8g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g245kcal6.4g36.6g7.4g5.8g
Valittu annoskoko313g122kcal3.2g18.3g3.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal1.6g9.2g1.9g1.5g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094