Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 171g388kcal32.4g0g29g0g
Hapukoor (Tere)28g34kcal0.8g1.3g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g17g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g17g58kcal3.1g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.5g77kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1243kcal82.4g9.2g97.2g1.4g
Valittu annoskoko313g621kcal41.2g4.6g48.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g311kcal20.6g2.3g24.3g0.4g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014