Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g117g152kcal24.5g0g8.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)117g82kcal14g3.5g1.2g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g58g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g8.8g33kcal0.1g8.1g0g0g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.4g4.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g687kcal79.2g31g31g1.4g
Valittu annoskoko313g343kcal39.6g15.5g15.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g172kcal19.8g7.8g7.8g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958