Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 27g17kcal0.1g3.2g0.1g1.2g
Porkkana 73g24kcal0.4g4g0.1g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 59g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g24g91kcal7.3g14g0.6g0.6g
Grahamjauho 19g62kcal2g11.4g0.4g1.9g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g4.6g3.4kcal0g0.8g0g0g
Flora culinesse11g84kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g653kcal21.8g85.2g21.4g12.4g
Valittu annoskoko313g327kcal10.9g42.6g10.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal5.5g21.3g5.4g3.1g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.6g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237