Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 67g8.5kcal0.8g0.7g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore58g12kcal0.4g2.2g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 88g166kcal23.8g0g7.9g0g
Kurkku, tuore35g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g564kcal66.4g7.4g29.6g3.4g
Valittu annoskoko313g282kcal33.2g3.7g14.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g141kcal16.6g1.9g7.4g0.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751