Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 56g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Pinaatti 17g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Paprika keskiarvo 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)21g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 111g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g90kcal4.6g12.8g1.4g7.2g
Valittu annoskoko313g45kcal2.3g6.4g0.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g22kcal1.2g3.2g0.4g1.8g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795